top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 8. 4. – 14. 4. 2024

Prišli smo do sončevega mrka (prazna luna v ovnu). V zraku je veliko energije, stvari se lahko naglo spremenijo. Ljudje pridejo in grejo. Zato nas karte pozivajo k odgovornosti in k poštenosti. Do sebe in do drugih. Kakšno življenje želimo živeti? Da pridemo do željenega, se moramo najprej soočiti s svojimi strahovi.

 




 

Dvojica kar - kakšna je trenutna situacija? Mrki prinašajo vse: profit in izgube. Enkrat gor, drugič dol. Težko je takole loviti ravnotežje, ampak kaj drugega nam ne preostane. Sedaj ni čas za neodgovornost. Pazljivo pri odločanju, Merkur je retrograden. Pazimo na denar.

 

Pravica obrnjeno - kaj se dogaja? Karkoli se že dogaja, je najbolje počakati, da se zadeve umirijo. Predvsem pa bodimo fer. Igrajmo pošteno, saj se vse vrne, tako dobro, kot slabo.

 

 

Čarovnik - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Ne pozabimo, da ne glede na to, kaj se sedaj dogaja, da imamo moč, da zmoremo. Imamo talente in sposobnosti in imamo magijo znotraj sebe, zato samo še naprej.

 

Desetica src - kaj naj naredimo, kje je fokus? Fokus je na tem, da se resno vprašamo, kakšno življenje živimo. Kakšna je naša vsakodnevna realnost? Dobra ali slaba? Čarovnik nam govori, da imamo škarje in platno v svojih rokah. Zato je sedaj pomembno, kakšno realnost si ustvarjamo. Morda ne moremo dobiti čisto vsega, bolj pomembno je, ali trenutna situacija funkcionira dolgoročno.

 

Luna obrnjeno - kje bi lahko bile težave? Jah nič, strahovi so priplavali na površje in sedaj nam Vesolje (yet again) ponuja priložnost, da se z njimi soočimo. Ni več prostora za skrivanje, vse je postalo očitno. Dajmo, izkoristimo to priliko in izboljšajmo svoje življenje.

 

 

Šestica kar  - kje so naše prednosti? Delajmo na tem, kar daje največ veselja in zadovoljstva. Potruditi se moramo, tako to pač je, da bomo ustvarili dobro življenje. Zato vztrajajmo in gradimo svojo prihodnost. Pri tem pa ne pozabimo nase in na počitek.

 

Kočija obrnjeno – kaj je rezultat? Se ponovi že tretji teden zapovrstjo. V bistvu je zelo preprosto: get your shit together. To je to. Soočimo se strahom, delajmo na tistem, kar nam gre dobro, bodimo fer.  Veliko se dogaja, zato je to res obdobje, ko moramo vzeti vajeti v svoje roke. Bodimo odgovorni, ne zdrsnimo v kaos.

 

 

 

Naj Svetloba vodi vsa bitja in naj jih odreši trpljenja. Naj se po vseh Svetovih razlegajo znanje, razumevanje in ljubezen. In naj Božanska milost prežame vse Zavesti.






 💎KRISTALI: Geodo kamene strele na fotki je možno kupiti. Kupiti, naročiti je možno različne kristale. Samostojno ali pa kot del kristalne mreže. Kristalna mreža je več kristalov skupaj, ki so aktivirani tako, da nudijo zaščito in podporo.


🧭KROG: Lunakrajc astrološki krog za ščip v škorpijonu bo v torek, 23.4. ob 20h na Zoomu. Pogledali bomo splošno astrologijo in tarot teme te lunacije, dodatno pa bomo pogledali tudi v katere hiše pade ta lunacija v rojstnih kartah udeležencev in kakšne teme se odpirajo.


 🕉️JOGA: Online: joga prek spleta poteka ob nedeljah ob 19h in ob sredah ob 6h. V studiu: naslednji termin v programu moj joga obred, ki poteka enkrat mesečno je petek, 12.4. ob 18h. Skupinska vadba poteka ob torkih ob 10h. Možne individualne ure.


 🎯DJOTIŠ/TAROT: Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, ste vabljeni, da me kontaktirate. Možnost je tudi kratko djotiš poročilo, ki vsebuje kratek pregled in karto meseca.

📩 Za več info in prijave me kontaktirajte na lunakrajc@gmail.com

36 views0 comments
bottom of page