top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 8. 5. – 14. 5. 2023

Vau, maj se začel z velikim pokom. Morda je eksplozija zunanja, morda notranja, vseeno zelo, zelo čutimo. Jah, ni kaj, življenje je sedaj močno pritisnilo. Moramo iti na svojo pravo pot, zaključiti s starim, čeprav se še močno oklepamo tega starega in nova pot morda še ni jasna. Energija se bo v naslednjih letih močno pospešila (še posebej v letih 2025 - 26) in z delom na svojo poti, na klicu svojega srca moramo začeti že sedaj. Ta tem planetu nismo za to, da životarimo ampak, da izpolnimo svoj namen, svojo dharmo.





Stolp - kakšna je trenutna situacija? Ta karta se ponovi iz prejšnjega tedna. Mrki so za nami, vendar se samo obdobje mrkov še ni zaključilo. Morda so se nam zamajala tla pod nogami. Življenje nas močno pritiska in mi nimamo nadzora nad tem, kaj se dogaja. Kako dojemamo te izzive? Kako lahko sredi vsega tega najdemo svojo moč in iz tega zrastemo?



Šestica kar - kaj se dogaja? Tudi ta karta se ponovi, prejšnji teden je bila na poziciji težav. Kako smo shendlali prelepe besede? Kako je z našo ali tujo željo po nadzorovanju? Nadzor je iluzija, ne moremo nadzirati drugih in situacije, preveč se spreminja in nadzor ni ravno temelj, na katerem bi si želeli graditi odnose. Osredotočimo se na tisto, v čemer smo res dobri in se ukvarjamo samo s tem.



Kralj kar obrnjeno - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? In tudi ta karta se ponovi, prejšnji teden je bila na poziciji prednosti. Ampak tokrat je obrnjena: morda nas tare hudo pomanjkanje samozavesti in potem občutek manjvrednosti, nekje pa ven buta občutek večvrednosti. Pomembno je, da to sprevidimo in pozdravimo.


Petica src - kaj naj naredimo, kje je fokus? Ta karta kaže na preveliko navezanost na nekaj, kar smo izgubili ali pa bomo ravnokar izgubili. Spustiti moramo, pa karkoli je to že, morda tako življenje, kot smo ga poznali do sedaj. Spustimo, da se lahko premaknemo v življenju. Ja, res, morda je zraven občutek krivde, da kar gremo in zapuščamo (nekoga, nekaj), ali pa občutek poraza, da smo luzerji, da nam ni uspelo. Osredotočimo se na tisto, kar je ostalo in gremo naprej. Stagnacija ni rešitev.


Fant kar obrnjeno - kje bi lahko bile težave? Težava je ravno v tem, da nekaj pač ni izšlo. In sedaj smo frustrirani. Nekaj je razočaralo. Ampak s tem se moramo sprijazniti.




🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za mlaj v biku bo v sredo, 17. 5. ob 20h prek zoom. Če ne morete priti v živo, bo možno dobiti tudi posnetek. Brezplačno. Prijave: lunakrajc@gmail.com

4 views0 comments
bottom of page