top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 9. 1. – 15. 1. 2023
Kako težko je najti ravnotežje? Preveč je nihanja v skrajnosti. Poskrbimo zase in poskušajmo najti zadovoljstvo že sedaj. Ohranimo samozavest, vendar ne pretiravajmo.


Desetica src - kakšna je trenutna situacija? Kje smo sedaj v drugem tednu novega koledarskega leta? Nekaj med depresijo in navdušenjem. Pazimo se prevelikega nihanja. Prizemljimo se.


Devetica pikov - kaj se dogaja? Morda nas preveč skrbi. Preganja nas preteklost, morda žalujemo. Ne vdajmo se. Pozitiven mindset je bistven: misli so stvari, pomembno je, kaj in o čem razmišljamo in da se ne zapletamo v scenarije katastrofe. Sprejmimo, da se dobro dogaja, da nas Vesolje podpira.


Osmica kar - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Pomembno je, da vztrajamo pri svojem delu. Vaja dela mojstra, več ko vadimo, boljši smo. Pilimo detajle in dajemo piko na i. Fokus in še enkrat fokus.


Šestica kar - kaj naj naredimo, kje je fokus? Fokus je na iskanju ravnotežja in da delimo stvari z drugimi. Vendar ne pozabimo nase. Dajemo in sprejemamo lahko le, če smo najprej poskrbeli zase in za svoje počutje. In da to dobro počutje res stabiliziramo, da nas ne odnaša kar naprej.


Hudič - kje bi lahko bile težave? Ampak lovljenje ravnotežja ni tako enostavno, če smo tako zelo ujeti v lastne zgodbe, da ne vidimo svoje vloge v celotni situaciji. Bodimo iskreni sami s seboj in si določene stvari priznajmo. Kje nam uhaja energija? Na katerih področjih moramo uvesti disciplino?Trojica pikov - kje so naše prednosti? Celo jesen smo spuščali… pa smo res spustili? Šele ko stvari res dokončno spustimo, se lahko začne zdravljenje in potem šele pride uspeh.Petica križev - kaj je rezultat? Primerjamo se z drugimi, tekmovalnost je v zraku. Veliko je načrtov za letošnje leto. Enkrat pretiran optimizem, drugič pretirana depra. Najdimo ravnotežje in zasledujmo svoje cilje z močjo in popolno samozavestjo.
🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za mlaj v vodnarju bo v četrtek, 19.1. ob 20h prek zoom. Če ne morete priti v živo, bo možno dobiti tudi posnetek. Prijave: lunakrajc@gmail.si

🎯TAROT/DJOTIŠ: Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, me kontaktirajte.

Kontakt: zasebno sporočilo ali e-mail: lunakrajc@gmail.si 🙏Vesela bom vsakega všečka in delitve.

7 views0 comments
bottom of page