top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 9. 10. – 15. 10. 2023

Prvi mrk se zgodi ta teden v petek in energija je zelo volatilna. Veliko je zaskrbljenosti, kako bomo. Spremembam ne moremo uiti. Bodimo iskreni s seboj in si nalijmo čistega vina, kaj sami prispevamo k situaciji. Ne glede na vse, pa imamo moč in kreativni potencial, da uresničimo svoje želje. Je pa res, da se moramo potruditi. In ohraniti sočutje.Devetica pikov - kakšna je trenutna situacija? Toliko se dogaja, da nas že resno vse skrbi. Preganja nas preteklost in vse kar smo in nismo storili. Vendar, kar je, je. Ne zapletajmo se v scenarije katastrofe, motivirajmo se in ohranimo zaupanje, da nas Vesolje podpira.


Norec - kaj se dogaja? Razmišljanje o preteklosti ne bo obrodilo sadove: prekinimo z njo, da se bomo lažje soočili z velikimi življenjskimi spremembami. Sedaj potrebujemo pogum in odprtost za nove izkušnje možnosti. Pripravljeni smo na naslednje poglavje v naših življenjih.


Štirica pikov - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Bitka je sedaj že končana, ne glede na to, kakšen je izid. Zato je sedaj čas za počitek, premislek. Nove korake sedaj skrbno načrtujemo. Dober čas za meditacijo.
Kraljica križev obrnjeno - kje so naše prednosti? Preveč je vsega, preveč dela, pa tudi preveč nejasnosti, vse žogice so še v zraku. Kljub temu, da smo utrujeni, je sedaj čas, da vložimo energijo v uresničitev naših sanj. Imamo moč, da se stvari res zgodijo, manifestirajo - je pa potreben trud.

Kraljica src - kaj je rezultat? Se ponovi iz prejšnjega teden iz pozicije »kje je fokus«: še vedno je izrednega pomena, da v tem obdobju ohranimo dobrohotnost in sočutje. Stopimo v stik svojimi čustvi in jih izrazimo na sočuten način. Vadimo tudi svojo intuicijo. In še ena pomembna stvar: najprej napolnimo svojo čašo, da bomo potem lahko dali drugim. Izpraznjeni in nezadovoljni, nismo v pomoč ne sebi, ne drugim.
🎯DJOTIŠ: AKCIJA: Mesec oktober 2023 je mesec velikih sprememb, zato vam ponujam 30% popust na djotiš analizo vaše rojstne karte. Za termin se javite na ZS ali na email: lunakrajc@gmail.com
🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za mlaj v tehtnici bo v torek, 10.10. ob 20h prek zoom. Če ne morete priti v živo, bo možno dobiti tudi posnetek. Brezplačno. Prijave: lunakrajc@gmail.com


13 views0 comments

Comentarios


bottom of page