top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 9. 11. - 15. 11. 2020

Cel kup kart in kaj nam pravijo? Malo je zapleteno, nismo še čisto tam, kjer bi želeli biti, ovirajo nas strah in želja, da bi dobro izpadli. Ok, ampak kaj bomo storili takrat, ko ne gre vse po načrtih? Takrat je pomembno, da vemo, zakaj vztrajamo na svoji poti in da smo s to svojo potjo tudi zadovoljni.


Trojica križev + as križev + sedmica pikov – kakšna je trenutna situacija? Kot kaže smo prišli do velike omejitve, tako kot je bilo, ne gre več naprej, nekaj se je dokončno izpelo. Imamo že nove ideje, kaj bi lahko počeli, kako bi začeli svojo novo pot. Pomembno je, da delamo nekaj, kar imamo radi in potem se ideje utrinjajo kar same od sebe. Te ideje pa je potrebno tudi preizkusiti, kaj je dejansko uporabno in funkcionalno za naša življenja, tako da raziskujmo, preizkušajmo.



Trojica src + dvojica pikov – kaj se dogaja? Vztrajanje na stari poti nas je izčrpalo, zato moramo sedaj poskrbeti zase, da bomo lahko nadaljevali s svojo potjo, da bomo sploh lahko zbrali potrebno energijo za uresničitev svojih idej. Osredotočiti se moramo tudi na mentalni mir: ne preveč razmišljati česa vse nimamo, kaj vse smo izgubili na stari poti, nove ideje že prihajajo, posvečajmo se njim, preteklost pustimo za seboj.

Šestica pikov + as kar + osmica src – kaj bo še pomembno za prihodnje delovanje? Sedaj imamo že kar nekaj izkušenj, vemo, kaj znamo in to lahko tudi uporabimo. Tudi če morda mislimo, da nimamo potencialov, temu ni tako: odkriti jih moramo sami pri sebi, iti na pot samoraziskovanja. To samoraziskovanje je pomembno tudi za doseganje čustvenega zadovoljstva in najti tisto pot, ki nam bo dala res pravo veselje do življenja.

Štirica src + as src + obešenec obrnjeno – kaj naj naredimo? Videti je, da si nočemo priznati, kaj bi bila za nas tista prava pot k našemu notranjemu zadovoljstvu. Preveč smo okupirani s tem, da bi radi dobro izpadli pred drugimi. Spoznati moramo, da smo varni in da lahko izrazimo svoje bistvo, svoje prave želje, svojo pot. Nič hudega se nam ne more zgoditi, ko to priznamo.

Desetica src + petica src + kralj kar obrnjeno – kje bi lahko bile težave? Poleg tega, da si želimo izpasti kul pred drugimi, se čisto preveč osredotočamo na napake in kaj vse bi lahko šlo narobe na tej novi poti. V realnem življenju pač ni vedno vse popolno. Zahteva se čustvena zrelost od nas, da stopimo na svojo pravo pot. Pa vendar je videti, da kar nočemo sprejeti odgovornosti za naša življenja.

Sedmica križev + šestica križev + šestica kar – kje so naše prednosti? Ok, v življenju so vzponi in padci, ne gre vedno samo navzgor, včasih mora iti krivulja tudi navzdol. Kleč je v tem, da najdemo lepoto v življenju navkljub težavam in problemom. Zato je tako pomembno, da res najdemo svojo pravo pot, da delamo tisto, kar nas res veseli, v čemer smo res dobri in tako pridemo do zadovoljstva.

Luna, kraljica pikov, puščavnik obrnjeno – kaj je rezultat? Rezultat je, da ko sledimo inspiraciji in najdemo notranje zadovoljstvo, da res stopimo v svojo moč in postanemo tisto, kar je bilo vedno mišljeno da bomo postali. Vendar je prisotnega veliko strahu, ki nas blokira. Na novo pot moramo iti prostovoljno, samo tako bo to res naša pot k zadovoljstvu.

6 views0 comments
bottom of page