top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna s kartami 31.8. - 6.9.2020

Pričenjam z novo rubriko Osvetlitev tedna s kartami. In tole je 7 kart za teden od 31. avgusta do 6. septembra 2020.Devetica kar – kakšna je trenutna situacija? Vse stvari, ki jih delamo, jih delamo zato, da bi se počutili vredne ljubezni, da bi dobili občutek lastne vrednosti. Celotna poanta pa je, da ko delujemo, da delujemo iz božanske zavesti in ne iz ego zavesti.

Kraljica kar obrnjena – kaj se dogaja? Kraljica kar je realistična oseba in se zaveda, da trenutno še nima potrebnih resursov (npr. časa, denarja), da res izpelje projekt.

As src – kaj bo še pomembno za prihodnje delovanje? Vprašajmo se, kaj nosimo v srcu? Kaj in kakšne ljudi privlačimo k sebi? Kaj imamo radi? Kaj je naša velika ljubezen?

Norec – kaj naj naredimo? Najti moramo navdušenje in biti samoiniciativni, možnosti so neomejene, le zanesti se moramo nase, ne smemo zaiti v iracionalno vedenje, nepremišljena dejanja ali zapravljivost (kot kaže obrnjena kraljica kar, denarja niti nimamo), osredotočiti se moramo tudi na pomembne detajle, da česa ne spregledamo. Sprejeti moramo odločitev, kateri projekt bomo sprejeli, kaj nam je res pri srcu kot kaže As src.

Zvezda – kje bi lahko bile težave? Najti moramo optimizem, uporabiti predhodne izkušnje in znanje za trenutno situacijo. Uravnotežiti moramo želje in delo, upanje in trud, ljubezen in izražanje.

Pravica – kje so naše prednosti? Naša prednost je, da imamo resno željo in dober namen. Zato bo rezultat, ko pride, tudi pravičen. Ne pustimo se premamiti projektom, ki so videti super fajn, ampak se držimo tistega, za kar vemo, da moramo narediti. Smo uravnoteženi v svojih ravnanjih.

Petica kar – kaj je rezultat? Osredotočiti se moramo le na tisto, kar nam les leži, vse ostale projekte pa moramo opustiti. Kot kaže obrnjena Kraljica kar - moramo biti realistični, v tem trenutku nimamo dovolj resursev, da se zapodimo v vse projekte, ki so trenutno na voljo. Tudi Pravica opozarja na uravnoteženo delovanje. As src opozarja, da izberemo tisto, kar nam je res pri srcu. Sprejeti moramo odločitev, v čem smo zares dobri in se temu posvetiti. Ostale, sicer zelo privlačne, projekte opustimo, ker nam zna spodleteti.

3 views0 comments

Comments


bottom of page