top of page

[ASTRO VREME]: Mars kvadrat Pluton in Uran retrogradno

Intenzivnost letošnjega leta ne popušča, ta teden imamo kvadrat med Marsom, ki se počasi ustavlja, da bo šel septembra retrogradno in se nahaja v ovnu in Plutonom, ki je retrograden Kozorogu. Ta kvadrat se bo letos jeseni zgodil še dvakrat: oktobra in potem decembra. Tako, da smo sedaj v petmesečnem obdobju: opazimo, kaj se nam dogaja ta teden, ker se bo to ponavljajo še jeseni in potem decembra. Mars v ovnu hoče akcijo, ampak ker bo retrograden, ga bo cuknilo nazaj, pa tudi kvadrat s retro Plutonom pritiska na zavoro. Počasi kujemo svoje cilje in pot, ob tem pa smo na poti preobrazbe samih sebe. Tako, da ne bit preveč nepotrpežljivi, počasi se daleč pride.Druga novica pa je ta, da bo čez vikend Uran v biku začel svojo retrogradno pot vse do sredine januarja 2021. Uran dostikrat prinese nepričakovane novice in presenečenja, tako da je potrpežljivost več kot na mestu.


Ko gledam kakšna bo ta jesen: priti moramo do 30.12., ko bo polna luna v raku, in to je praktično že novo leto. Do takrat bodo minile taglavne retrogradnosti (čaka naš še retrogradne Merkur v škorpijonu), Saturn in Jupiter se bost premaknile v vodnarja, vsi kvadrati med Marsom in Plutonom in tudi Saturnom bodo za nami. Vse to nas sili, da res premislimo, kako hočemo živeti in da se ne vdamo strahu in brezupu. Pred prebojem je vedno neko obdobje, ko je full težko in ni videti luči na koncu tunela. In to je ta jesen, ko moramo pogumno naprej po zastavljeni poti. Pomembna je neka rutina, ki nam pomaga pregnati napetost ali pa meglo v glavi: ples, sprehodi v naravi, joga.

-

Če želite izvedeti več, kako astrološko vreme vpliva na vas in kje se trenutno nahajate v življenju, se lahko naročite na djotiš svetovanje. Več o mojih storitvah na www.lunakrajc.si

14 views0 comments

Comments


bottom of page