top of page

Pluton in Jupiter tale vikend, 5. 4. 2020

V že tako intenzivnem letu, je bil tale vikend še eden izmed bolj intenzivnih. Razlog zato je konjunkcija med Plutonom in Jupitrom v Kozorogu. Pluton sili v spremembe, v preobrazbo postanih, zastaranih energij, Jupiter pa vse samo še razširi in napihne. Naporni, ni kaj. Če vas je pograbila pospravljalna mrzlica je to zelo dobro. Najprej pospravimo naše bivalne prostore, nato se lotimo še naše notranjosti: kdo smo, kdo hočemo biti?


Sedaj pa je super prilika, da damo namero, kaj si želimo v novem 12. letnem ciklu ustvariti, kje želimo biti, predvsem pa, kdo želimo biti. Svet se spreminja in letos se bo še veliko dogajalo.

Jupiter in Pluton se bosta letos še 2x takole srečala: najprej 30. 6. – takrat bosta Jupiter in Pluton retrogradna – kakšne lekcije moramo ponoviti, da jih zares zaključimo in gremo naprej? In potem 12. 11. – kmalu po tem datumu bo tudi Mars zaključil svojo retrogradno pot in bomo lahko res štartali naprej. Izkoristimo tole mirovanje, da si damo cilj, kaj želimo doseči do konca novembra letos. Kaj so naše želje, naše aspiracije?Na internetu je trenutno ogromno brezplačnih meditacij in povezovanj in ostalih praks. Morda je to sedaj prilika, da začnemo vsi skupaj s prakso, ki nas pomiri in nam omogoči, da se povežemo sami s seboj in tako odkrijemo, kaj zares hočemo.

2 views0 comments
bottom of page