top of page

Tole je šele začetek…..polna Luna v Škorpijonu, 7. 5. 2020



Intenziven teden tole, ni kaj. Polna luna je danes malo pred 13. uro in to v znamenju Škorpijona. Ampak ni še konec, Luna in Merkur delata v naslednjih dneh aspekte s Plutonom in Jupitrom in predvsem nedelja zna biti intenziven, naporen dan. Merkur potem zapusti znamenje Bika in gre v svoje znamenje Dvojčkov, ker bo hiter in dinamičen. Z naslednjim tednom se bo torej življenje pospešilo, več bo druženja, veliko bo za opraviti. Vendar pa se bodo Plutonu z naslednjim tednom v retrogradni poti pridružili še Saturn, Venera in Jupiter, tako, da neke velike jasnosti še ne bo.


Vsekakor se je ta teden čutilo, da ta polna luna pritiska na naše strahove, naše sence in nasprotujoča si čustva. Tudi za vikend bomo čutili ta pritisk.


Kar se tiče odnosov, bo polna luna v nakšatri, ki vodi k razsvetljenju skozi ljubezen. Ob ločitvi so lahko velike bolečine, vendar če znamo ohraniti ljubezen, potem se nam ljubezen tudi povrne, morda v drugačni obliki. Tako, da moramo kaj spustiti, da nastane prazne prostor in se lahko vanj zlije ljubezen.


Ta nakšatra je škorpijonska in ima veliko moč manifestacije, da dosežemo, kar si zamislimo. Potrebno pa bo kar nekaj vztrajnosti in truda. Tako, da nas težke misli in skrbi ne smejo spraviti iz začrtane poti – počasi in vztrajno delajmo na uresničitvi svojih sanj.


Tudi karte, ki sem jih potegnila so kazale ravno na to: na eni strani nevihta in občutek da se vse podira, na drugi strani pa občutek, da smo obtičali. Nič od tega nas ne sme iztiriti – gremo naprej. Vzemimo si čas zase, da se povežemo s svojo intuicijo, kreativnostjo in notranjo močjo, da razmislimo stvari in delajmo na svojih načrtih. In ne pozabimo, da nam lahko veliko miru prinesejo najbolj običajne stvari in seveda narava.

8 views0 comments
bottom of page