top of page

Jyotish - vedska astrologija

Jyotis (tudi jyotish, djotiš, vedska astrologija) s svojo metodologijo razkriva tisto, čemur rečemo usoda.

jyotish-chart.jpg

Kaj pravzaprav je usoda? Ni treba veliko, da opazimo, da smo rojeni z določenimi omejitvami glede na to, v kateri čas smo rojeni, v kakšno telo in v kakšno družino. In planeti in njihova karmična razporeditev v rojstni karti opozarjajo na karmični dolg, ki ga moramo še opraviti.

Vendar to ne pomeni, da je vse zacementirano in da se ničesar ne da spremeniti. Ravno nasprotno. Sami ustvarjamo življenje s svojimi mislimi in čustvi ter seveda s tem, kaj dejansko počnemo. Za vse našteto moramo prevzeti odgovornost - to je naša svobodna volja.

Jyotis, kar pomeni svetloba, nam lahko pomaga osvetliti, kdo smo. Ko to razumemo, lahko poudarimo tisto pozitivno v nas. Naša naloga v življenju je najti poseben prostor moči znotraj nas samih. S tem presežemo okvirje, postavljene z rojstno karto, se pobotamo s karmo in na koncu življenja lažje in bolj pomirjeni zapustimo ta svet.

Če želite izvedeti, kako najti prostor moči znotraj sebe in kako čimbolj zadovoljno preživeti čas, ki vam je bil dan na razpolago, potem ste toplo vabljeni na astrološko svetovanje. Splošno tedensko napoved lahko spremljate na blogu. 

Za termin za djotiš svetovanje me kontaktirajte na gsm: 041 344 399 ali e-naslov: lunakrajc@gmail.com 

Enkratno svetovanje
Cela karta - do 90 minut
150€

Celotna djotiš analiza: pregled obdobij, letna karta, pregled področja po izboru stranke, letna karta, konkretne usmeritve.

Letna karta -  do 75 minut  

Pregled letne karte od rojstnega dneva do rojstnega dneva, pregled tranzitov, pregled enega področja po izboru stranke. 

98€
Kratko djotiš poročilo
 

V pisni obliki, prek e-pošte v 48 urah po plačilu: vaš ascendent, znamenja, v katerih so Sonce, Luna, Rahu in Ketu, posebni tranziti, trenutni tranziti s kratko razlago in tarot karta meseca. 

50€

Moduli

Nov začetek
svetovanje po izbiri + 80€

Modul »Nov začetek« omogoča stranki, da sama izbere obsežnost svetovanja (45, 65 ali 90 min). Svetovanju sledi tritedensko sledenje napredku. Preko elektronske pošte pošljem vprašanja o napredku in uvedenih spremembah. Tudi stranka ima možnost postaviti dodatna vprašanja, ki se pojavijo v tem času.

Preobrazba
400€

Modul »Preobrazba« je namenjen celovitejšemu sledenju sprememb in ukrepov. Model sestavlja prvo 90 minutno svetovanje, ki mu sledi šesttedensko sledenje napredku. Po zaključenih šestih tednih sledi zaključno svetovanje prav tako v dolžni 90 minut. S stranko ostajam v stiku prek elektronske pošte. Prvi teden je namenjen temu, da se še enkrat preveri, kaj je stranka odnesla od uvodnega svetovanja in kašne so vtisi. Drugi teden se preveri, ali so že uspeli v svoje življenje vnesti spremembe in ukrepe, ki so se pojavili med svetovanjem. Tretji in četrti teden je namenjen aktivnim spremembam in preverjanju reakcije. Zadnja dva tedna se preveri, kaj je stranka res uspela uvesti v svoje vsakodnevno rutino in kje se morda zatika in kako to preseči. Temu sledi 90 minutna zaključna konzultacija: stranka prinese dnevnik sprememb in kako jih je ozavestila, pregleda se nadaljnje korake glede na rojstno karto.

bottom of page