top of page

Ni še konec, 14. 7. 2019

Animal Spirit Dec avtorice Kim Krans

Woha, prejšnji teden je bil super naporen (če se vam je zdelo, da se folku meša….. hmmmmmm), pa tale bo tudi, tako da brace yourself. Polna luna in lunin mrk bo v torek, 16. 7 .2019, pozno zvečer, tako da bosta ponedeljek in torek kar naporna. Ampak so tudi drugi aspekti cel teden kar tough. Tako, da ja, zdržati moramo do konca meseca, ko bo prazna luna in bo konec sezone mrkov in tudi Merkur se bo že obrnil direktno.

Še vedno so pod drobnogledom razmerja, v kakšnem razmerju smo do nas samih in v kakšna razmerja vstopamo z drugimi. Polne lune imajo navado, da marsikaj osvetlijo in ta luna je še potencirana, ker je mrk. Dodatno je ta polna luna tesno povezana s Plutonom, zato je energija še toliko težja, sili nas, da nekaj spremenimo. Morda ne takoj, bo pa Luna v sredo tvorila aspekt z Marsom in morda bomo lahko takrat kaj naredili. Čez vikend pa bosta v opoziciji Venera in Saturn in spet bomo lahko opazovali, kaj vse v naših razmerjih ne štima.

Morda še ni čas za hude ukrepe, je pa čas za resen razmislek, kaj res hočemo, kaj si res želimo in tudi koliko nam v napoto hodi naš ego in naša sebičnost, da bi res lahko zaživeli polno življenje. Na kakšna prepričanja in trmoglavljenje se vedno znova ujamemo?

Previdno na cestah, potrpežljivost je nujna, če se le da z malo distance opazujmo, kaj se dogaja okoli nas in ko je le možno si vzemimo čas, da razmislimo, kje bi radi bili konec leta, ko bo zopet prišla sezona mrkov in bodo razmerja zopet pod drobnogledom.

Dve karti sta ven prileteli, energija tigrice in energija čebele.

Tigrica lovi ponoči in je neustrašna, ne boji se teme. Izkoristimo polno luno, da se umirimo in prisluhnemo odgovorom, ki pridejo iz tišine. Ničesar ni, kar bi se morali bati, iz tišine in miru vzklije naša notranja moč.

Čebela pa je pridna in vesela, ko lahko pomaga. Razen ko postane utrujena, potem pa piči. Ne naložimo si preveč, sedaj je čas, da zadeve razmislimo, delovali bomo kasneje.

1 view0 comments
bottom of page